Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-05@10:13:52 GMT

یادداشت| صدای زنگ مدرسه دیجیتال را بشنوید!

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۴۲۰۶

یادداشت| صدای زنگ مدرسه دیجیتال را بشنوید!

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، خوش‌خیالی است اگر فکر می‌کنید کرونا که تمام شود زندگی به حالت قبل برمی‌گردد! به اجبار ویروس تاجدار، زندگی سنتی ما پوست‌اندازی کرده و جاپای فضای مجازی در کارهای روزمره محکم شده است. پس دیگر نمی‌شود با این مهمان ناخوانده جنگید بلکه باید هوشمندانه با آن تعامل کرد.

به دنیای مجازی‌شده خوش آمدید!
موبایل، این تکنولوژی بلعنده، قهرمان زندگی شده است؛ از بانکداری و تجارت تا تفریح و مطالعه و آموزش، سر به دامان موبایل دارند! ظرف 5 الی 10 سال آینده با دنیایی کاملا متفاوت مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرعت دگرگونی در دوسال اخیر شگفت‌انگیز بوده به‌طوریکه راه 20 ساله را دو ساله پیموده‌ایم.

صدای زنگ مدرسه دیجیتال را بشنوید!
روزگاری کارشناسان به والدین توصیه می‌کردند به‌هیچ‌عنوان برای دانش‌آموزان موبایل نخرید اما حالا گروه‌های جهادی پویش راه می‌اندازند که برای دانش‌آموزان موبایل و تبلت بخرند. روزگاری گوش‌ تا گوش جلسات امتحان مراقب می‌گذاشتند تا کسی تقلب نکند، امروز دانش‌آموز دور از چشم مدرسه و معلم، داخل منزل درس می‌خواند و آزمون می‌دهد.

کاین هنوز از نتایج سحر است!
مدرسه‌های آینده مدرسه‌های ترکیبی است؛ بخشی حضوری و بخشی مجازی. دنیای فناوری دارد به منطقه «متاورس» می‌رسد؛ متاوِرس یعنی فناوری‌های فرا دنیا! نه اینکه با فضای مجازی زندگی کنی بلکه در فضای مجازی زندگی خواهی کرد، آواتار خواهی داشت، خرید و فروش خواهی کرد و تجربیات هاله‌ای خواهی داشت.

مدرسه در دنیای آینده حتما با این چیزی که امروز در ذهن ماست متفاوت خواهد بود؛ مدیر و معلم، دفتر و آبدارخانه، تخته سیاه و گچ و مبصر! همه تغییر شکل خواهند داد؛ مدارسی با استودیوهای تصویری و با دانش‌آموزانی از ملیت‌ها و زبان‌های مختلف. درسی را که دانش‌آموز در طول یکسال می‌آموزد با فناوری‌های شبیه‌ساز ظرف یک هفته خواهد آموخت. درس‌های زائد دور ریخته خواهد شد. فیلم‌های سه‌بعدی جایگاه ویژه پیدا خواهد کرد و معلمانی که آماده تغییر و تحول نباشند حذف خواهند شد. معلم دیگر متکلم وحده و سخنران نخواهد بود، بلکه تسهیل‌گری خواهد بود که یادگیری را راهبری خواهد کرد درحالیکه دانش‌آموز «خویش‌آموز» خواهد شد. 

آموزش، زمان و مکان خاص نخواهد داشت. در آینده نزدیک، مدارس مجازی با تمام تجهیزات در فضای سایبری طراحی و به فروش خواهد رسید. یعنی هر مدرسه باید برای خود زمین و تجهیزاتی را در فضای مجازی بخرد و سردر مدرسه را آنجا نصب کند.

برای پذیرش تغییر شک نکنید؛ این‌ها خواب و خیال‌بافی نیست! لطفا این یادداشت را جایی ذخیره کنید و چند سال دیگر به آن مراجعه کنید!

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مدرسه دیجیتال مدارس مجازی فضای مجازی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدریس مشق عشق در یک مدرسه عشایری+ فیلم و عکس
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است