Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@18:56:08 GMT

طنین صدای زنگ مدارس و شور و شوق دانش آموزان مهابادی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۹۸۹۴

طنین صدای زنگ مدارس و شور و شوق دانش آموزان مهابادی

به گزارش ایرنا، شیوع بیماری کرونا طی ۲ سال گذشته همه جوانب و امور روزانه را در هر صنفی تغییر داد و به کلی چهره جهان را عوض کرد و در این بین بیشترین لطمه به سیستم آموزش حضوری و بحث تربیت و پرورش دانش آموزان وارد شد.

مدارس و کلاس‌های درس سوت و کور در دوران کرونا و زنگ‌های خاک خورده و تخته سیاه که آثار نوشته‌های ناقص گذشته در آن باقی مانده، فضای دلتنگی را برای دانش آموزانی که سابقه تجربه تحصیل در مدارس را از قبل کرونا داشتند، به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش مجموعه آموزش و پرورش برای عقب نیافتن از بحث آموزش دانش آموزان در این دوران هرچند ستودنی بود اما حس و حال آموزش‌های حضوری هیچ کس نمی‌توانست انکار کند.

مدارس پس از شیوع ویروس کرونا از اول اسفند سال ۱۳۹۸ به صورت فیزیکی تعطیل شدند و آموزش و یادگیری در قاب‌های کوچک تلفن همراه به دور از هیاهوی دانش آموزان با همکلاسی های خود تداوم یافت.

دوری دانش آموزان از مدرسه پس از ۲ سال تعطیلی و یا بازگشایی با محدودیت‌های خاص و گروه بندی امروز یکشنبه ۱۴ فروردین در سراسر کشور به اتمام رسید و بهار امسال را به بهار مدارس تبدیل کرد.

اعلام و ابلاغ مصوبه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا برای تحصیل حضوری دانش آموزان همانند ادوار گذشته واکنش‌هایی را در محافل خانوادگی و فضای مجازی از سوی والدین و دانش آموزان به دنبال داشت، اما این بار بسیاری از آنان با اجرای این طرح موافق هستند هر چند که برخی‌ هم در ارتباط با بازگشایی مدارس و حضور فرزندانشان در کلاس‌های درس نگرانی هایی دارند.

اولین روز حضور دانش آموزان بدون محدودیت بهانه ای بود تا از حال و هوای داخل مدارس مهاباد و حس دانش آموزان برای بازگشایی مدارس با خبر شویم.

پس از هماهنگی با روابط عمومی آموزش و پرورش مهاباد برای حضور میدانی و تهیه گزارش به یکی از مدارس ابتدایی دخترانه سطح شهر که رفتم از همان ابتدا صدای شادمان دانش آموزان در حیاط مدرسه شنیده می شد، انگار زنگ ورزش یکی از کلاس‌های مقطع ابتدایی بود.

دانش آموزان با راهنمایی معلم خود از همدیگر فاصله می‌گرفتند و با اشاره معلم مشغول انجام حرکات نرمشی در فضای باز و حیاط مدرسه در یک آب و هوای کاملا بهاری بودند.

شور و شوق دانش آموزان وصف ناپذیر است

پس از گرفتن چند عکس از دانش آموزان به نزد خانم جمیله عارفی مدیر مدرسه دخترانه علوی رفته و در مورد شرایط نخستین روز بازگشایی بدون محدودیت مدرسه و نحوه استقبال دانش آموزان و معلمان از وی سوال کردم.

وی گفت: خوشبختانه امروز شاهد حضور حداکثری دانش آموزان در سر کلاس درس هستیم و شور و شوق وصف ناپذیری که دارند روحیه و انگیزه ما را برای خدمت دوچندان کرده و شادابی خاصی را به فضای مدرسه بخشیده است.

عارفی با اشاره به رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در محیط مدارسه و کلاس‌ها افزود: قریب به اتفاق دانش آموزان امروز در کلاس ها حضور دارند و معلمان نیز آماده تدریس حضوری هستند.

وی با بیان اینکه علیرغم کاهش روند شیوع ویروس کرونا تمام تمهیدات لازم در مدرسه مهیا شده است، گفت: استفاده از مواد ضدعفونی کننده دست و ماسک به همراه رعایت فاصله حداقلی در دستور کار قرار دارد.

عارفی ضمن ابراز خوشحالی از بازگشایی مدارس تاکید کرد: افت تحصیلی و شکوفا نشدن استعدادهای دانش آموزان یکی از عواقب خطرناکی بود که به لطف باز شدن مدارس می‌توان آن را دوباره احیا کرد.

حضور دانش آموزان در کلاس و راهرو و حیاط مدرسه دوباره مدارس را از خواب ۲ ساله بیدار کرده و طراوت خاصی به فضای مدرسه داده بود.

از حضور در مدرسه و دیدن معلم و دوستانش پس از ۲ سال بسیار شادمان است

یکی از دانش آموزان پایه پنجم این مدرسه که پشت میز خود در کلاس نشسته بود، گفت: از حضور در مدرسه و دیدن معلم و دوستانش پس از ۲ سال بسیار شادمان است و امیدوار است دیگر مدارس تعطیل نشود.

پریسا سلیمانی که خنده رضایت نیز بر چهره داشت، افزود: درس خواندن کنار دوستان خیلی لذت بخش تر از تنهایی در منزل است و در ۲ سال گذشته از درس خواندن در فضای مجازی خسته شده بود.  

به یکی از دیگر از مدارس مهاباد، مدرسه پسرانه «عبدالله حسن زاده» رفتم که آنجا اتاق دبیران پر شده بود از معلم هایی که با انرژی تازه در سال جدید و پس از سپری کردن تعطیلات نوروزی در محل کار حاضر شده بودند.

جنب و جوش دانش آموزان در مدرسه حس بسیار خوبی را ایجاد کرده است

محسن امیری مدیر مدرسه در رابطه با بازگشایی مدرسه گفت: بازگشایی مدرسه و برداشتن محدودیت ها، روند تعلیم و پرورش را دوباره زنده کرده و برای ما جای خوشحالی است که دانش آموزان را پس از ۲ سال مجددا در مدرسه می‌بینیم.

وی اضافه کرد: جنب و جوش و رفت و آمد دانش آموزان در مدرسه حس بسیار خوبی را در میان کادر مدرسه و معلمان ایجاد کرده و ما نیز تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا با ایجاد فضایی شاد و مفرح و اجرای برنامه‌های متنوع در مدرسه خاطرات حضور در مدارس را دوباره در دانش آموزان زنده کنیم.

وی افزود: ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مدرسه برای همه موجود هست و معلمان در رعایت نکات ایمنی را نیز در کلاس ها به دانش آموزان گوش زد می‌کنند.

امیری یادآور شد: در دوران کرونا دانش‌آموزان بطور عمده با خانواده‌های خود در خانه بودند و هیچ تعامل دیگری با سایر همسالان خود و جامعه نداشتند که این امر علاوه بر شرایط افت تحصیلی بخش ارتباط های اجتماعی و حضور در جامعه را نیز برای دانش آموزان با مشکل مواجه کرده بود.

حضور دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در مدارس اجباری است

مدیر آموزش و پرورش مهاباد هم که به همراه یک گروه برای بازدید از روند بازگشایی مدارس در این مدرسه حضور یافته بود، به خبرنگار ایرنا گفت: امروز تمام مدارس روستایی و شهری با تمام ظرفیت پذیرای دانش آموزان این شهرستان بودند.

کریم سلیمانی با بیان اینکه با بازگشایی مدارس خوشبختانه نعمت آموزش و تربیت حضوری دوباره برای ما فراهم شده است بیان کرد: از والدین دانش آموزان انتظار داریم تمام فرزندان خود را برای حضور فعال در مدرسه و بازگشت به سال های قبل از کرونا ترغیب کنند.

وی ضمن تبریک بازگشایی مدارس به معلمان و دانش آموزان گفت: حضور دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی اجباری بوده و باید تمام معلمان و دبیران و به ویژه دانش آموزان از امروز به طور مرتب در کلاس های حضور داشته باشند.

سلیمانی با بیان اینکه آموزش ها بعد از این در مدرسه و با حضور دانش آموزان خواهد بود، افزود: فعالیت و آموزش در شبکه شاد از اولویت خارج شده و همکاران آموزش و پرورش تنها در شرایط خاص اقدام به آموزش در این بستر برای برخی از دانش آموزان با شرایط خاص خواهند داشت.

سلیمانی با بیان اینکه کلاس های توجیهی برای دبیران و معلمان در خصوص شرایط مقابله با کرونا اعلام شده است گفت: از والدین نیز انتظار داریم روند تکمیل واکسیناسیون فرزندان خود را پیگیری کنند.

وی افزود: هم اکنون ۳۵ درصد افراد پنج تا ۱۱ سال و بیش از ۹ درصد همین رده دز دوم خود را دریافت کرده و در رده سنی ۱۲ تا ۱۷ سال نیز ۸۷ درصد دز نخست و ۷۵ درصد دز دوم اقدام تزریق واکسن کرده اند.

مهاباد با ۳۳۰ مدرسه شهری و روستایی دارای ۴۳ هزار دانش‌آموز است.

مهاباد با۲۴۵ هزار جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و هم اکنون در شرایط آبی مقابله با کرونا قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی بهداشت و سلامت دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا مهاباد مدارس ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی بهداشت و سلامت دانش آموزان حضور دانش آموزان بازگشایی مدارس دانش آموزان دانش آموزان آموزش و پرورش پس از ۲ سال کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان